OGLAS

Tjedne ponude trgovine BIMA

Najnovije ponude trgovine BIMA
Najnovije ponude trgovine BIMA

Najnovije ponude trgovine BIMA

BIMA logo
Ponude trgovine BIMA

Ponude trgovine BIMA

Vrijedi do 11. lis
Otvori brošuru
BIMA logo
Katalog tgovine BIMA

Katalog tgovine BIMA

Katalog 2022
Otvori brošuru
BIMA logo
Katalog tgovine BIMA

Katalog tgovine BIMA

Katalog 2022
Otvori brošuru
OGLAS

Drugi brendovi u kategoriji Ostalo

TOKIĆ
TOKIĆ
TUPPERWARE
TUPPERWARE
NARODNE NOVINE
NARODNE NOVINE
TISAK
TISAK
TOKIĆ
TOKIĆ
TUPPERWARE
TUPPERWARE
NARODNE NOVINE
NARODNE NOVINE
TISAK
TISAK

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine BIMA

Bima Hrvatska je internet trgovina specijalizirana za prodaju posuđa, igračaka, ukrasa, darova i sezonskih artikala za muškarce i žene. Tvrtka se nalazi u blizini Varaždina, u poslovnoj zoni Sračinec. Uz internet trgovinu, svoje proizvode prodaju kroz 13 maloprodajnih Bima trgovina diljem Hrvatske: Westgate, Varaždin, Zabok, Kutina, Vinkovci, Samobor, Koprivnica, Ludbreg, Bjelovar, Zelina, Sračinec, Dugo Selo i Čakovec.

Često postavljana pitanja o BIMA

Povijest trgovine BIMA: što je BIMA?
Open

Dio su KB tvrtke, osnovane 1990. godine. Tvrtka posluje već 32 godine i danas zapošljava oko 90 djelatnika. Od njihova otvorenja poslali su više od 150.000 paketa!

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini BIMA?
Open

Prodaju oko 3000 artikala iz različitih kategorija. Imaju igračke za bebe i djecu svih vrsta, setove tanjura, porculansko posuđe, šalice za kavu, čaše, posuđe, zdjele, kristalno posuđe, tave, umjetno cvijeće, osvježivače prostora, figurice, košare, svijećnjake, vaze, ukrasne kutije, slike za zidove, ogledala, okvire, zidne i stolne satove, noćne i stolne lampe, zdjele, sezonske artikle, sve vrste poklona za djecu i odrasle, šalice, majice, društvene igre, bicikle, bazene na napuhavanje, montažne bazene, opremu za bazene i mnogo, mnogo više.

Koje brendove nudi trgovina BIMA?
Open

Bima prodaje vlastite proizvode, od majica do ukrasa za dom i još puno toga. Specijalizirani su za prodaju jedinstvenih poklona za sve. Stranicu redovito osvježavaju novom ponudom igračaka, svih vrsta posuđa, sezonske robe i dr.

Kako uštedjeti u trgovini BIMA?
Open

Sve najnovije akcije koje imaju u ponudi možete pronaći u odjeljku "Popusti" na njihovoj Internet stranici. Akcije se redovno ažuriraju i prilagođavaju potrebama kupaca. Do 50% popusta na njihove najprodavanije proizvode i još mnogo toga!

Upoznaj konkurente trgovine BIMA
Open

Tvrtka je proglašena najboljom Internet trgovinom u kategoriji sadržaja za 2021. godinu u Hrvatskoj. Među njenim konkurentima nalaze se Budicool, Žutiklik, Vitapur i Jysk.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine BIMA
Open

Bima nudi sigurnu Internet kupovinu, brzi u sigurnu dostavu, korisničku podršku te brzo rješavanje reklamacija i povrata. Ako se pretplatite na njihov newsletter, prvi ćete saznati za najnovije vijesti i akcije! Također, provjerite njihove službene društvene mreže i pročitajte recenzije kupaca kako bi saznali koliko je ova trgovina nevjerojatna.

Popusti trgovine BIMA
Open

Saznajte za najbolje Bima popuste pomoću Katalozi 365. Saznajte sve što vam ovaj brend može ponuditi i još mnogo toga, bez da propustite ijednu od najboljih ponuda.

Katalozi 365 svakodnevno vam donosi svježe ponude za vaš dom, obitelj i prijatelje. Počnite s kupovinom odmah uz najnovije Katalozi 365 kataloge.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://bima-shop.hr

OGLAS