logo
homeIcon
  1. separatorOstalo
  2. separatorTOKIĆ
OGLAS

Najnovije ponude trgovine TOKIĆ

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine TOKIĆ

Tokić je hrvatski lanac trgovina usmjeren na prodaju rezervnih dijelova za automobile, motocikle i druga vozila. S dugom poviješću na tržištu, Tokić ima široku mrežu trgovina strateški raspoređenih po glavnim regijama Hrvatske.

Često postavljana pitanja o TOKIĆ

Kako uštedjeti u trgovine TOKIĆ?

Ušteda u Tokiću vrlo je jednostavna uz korištenje ponuda i promocija objavljivanih na njihovoj službenoj stranici. Na Tokićevoj Internet trgovini kupci mogu pronaći širok izbor proizvoda po sniženim cijenama. Na Katalozi 365 možete također pronaći najnovije ponude i akcije koje Tokić nudi. Pretplatom na newsletter moguće je biti u toku s najnovijim popustima.

Popusti trgovine TOKIĆ

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i akcije koje Tokić ima za vas u Hrvatskoj. U Tokiću ćete pronaći sve rezervne dijelove za svoj automobil i najbolju dodatnu opremu. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte što vam sve Tokić nudi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.tokic.hr/

Povijest trgovine TOKIĆ: što je TOKIĆ?

Povijest Tokića započela je 1990. godine osnivanjem tvrtke i otvaranjem prve trgovine u Hrvatskoj od strane braće Ilije i Stojana Tokića. Tokić od svojih početaka ima za cilj pružiti svojim kupcima širok asortiman visokokvalitetnih autodijelova. U 2000-ima Tokić je prošao kroz snažan proces ekspanzije i lansirao franšizni model, omogućivši otvaranje velikog broja trgovina diljem zemlje.Osim u Hrvatskoj, Tokić se proširio i na Sloveniju, zemlju u kojoj tvrtka ima visoki ugled. Danas Tokić posluje u Hrvatskoj kroz više od 80 trgovina raspoređenih po glavnim regijama zemlje. Također prodaje svoje proizvode putem svoje ekskluzivne internet trgovine.

Koje brendove nudi trgovine TOKIĆ?

Tokić, između ostalog, prodaje proizvode poznatih brendova kao što su TQ, Varta, Exide, Champion, Bosch, Mahle, Purflux, Continental, Nexen Tire, Carpriss, Pro Mimato, Shell, Total, Yacco, INA, Ate, Ferodo. Također prodaju i proizvode vlastitog brenda.

Ali bo TOKIĆ imelo ponudbe na Black Friday?

Tokić nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine TOKIĆ

Tokić se u Hrvatskoj natječe s drugim lancima trgovina kao što su Silux, Auto Krešo i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine TOKIĆ

Tokić svojim kupcima nudi širok izbor visokokvalitetnih i cjenovno pristupačnih rezervnih dijelova za automobile. Kupci mogu kupovati i dobivati savjete od Tokića putem WhatsAppa. Osim toga, Tokić svojim kupcima nudi specijalizirani tehnički servis. Tokić ima ekskluzivnu službu za korisnike.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.