logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNEKE TAJNE ZA UŠTEDE U SUPERMARKETIMA
OGLAS

NEKE TAJNE ZA UŠTEDE U SUPERMARKETIMA

NEKE TAJNE ZA UŠTEDE U SUPERMARKETIMA

Namirnice su jedna od onih stvari za koje je potrebno vrijeme i novac. Ako ste ikada pravili mjesečni budžet, znate da supermarket predstavlja važan dio svih mjesečnih troškova. Uvijek je važno biti u potrazi za novim načinima uštede novca bez nepotrebnih kupnji koje bi definitivno mogle povećati vaš račun. Evo nekoliko savjeta kako uštedjeti dok kupujete namirnice.

BIRAJTE SAVJESNO

Ljudi obično idu u kupovinu u obližnji supermarket ili iz navike ili iz udobnosti. Ako želite bolje cijene, ponekad morate razmisliti o tome da odete u neki malo dalji dućan. Neka mjesta imaju posebne promocije, rasprodaje ili popuste ovisno o danu kada idete u kupovinu namirnica. Prijava za program nagradnih kartica ili bilten traje samo nekoliko minuta i daje vam pristup mnogim ekskluzivnim pogodnostima. Bez obzira gdje kupujete namirnice, velike su šanse da upravo sada propuštate sjajne ponude. Pitajte svog lokalnog službenika sljedeći put kada budete u trgovini ili posjetite njihovu web stranicu za više informacija.

NEMOJTE KUPOVATI IMPULZIVNO ILI DOK STE GLADNI

Nikada ne idite u supermarket dok ste gladni. To je vjerojatno najbolji način da završite s hrpom nepotrebnih grickalica i jela za mikrovalne pećnice za koje ćete odmah požaliti što ste ih kupili čim izađete. Jeste li ikada primijetili kako se čini da su svi slatkiši zgodno smješteni u blizini kase? Ili kako se poslastice stavljaju tako da ih djeca mogu zgrabiti? To je zato što je svaki supermarket dizajniran na način da će vas uvjeriti da kupite impulzivne proizvode poput čokolade, slatkiša i sezonskih proizvoda.

PRIPREMITE SE ZA KUPOVINU

Izuzetno je važno imati popis namirnica prije nego što uopće pomislite na odlazak u supermarket, uvijek imajte svoj popis spreman za polazak i provjerite je li sve tamo. Malo kopanja kod kuće može vam uštedjeti puno vremena i novca. Mnoge kreditne kartice i programi vjernosti daju vam velike popuste i bodove ako napravite veliku kupnju. Kupnjom samo nekoliko proizvoda također možete propustiti promocije poput 3 proizvoda po cijeni od 2 ili popusta na drugi proizvod iste kategorije i iako možda ne izgledaju kao velika stvar, promocije se gomilaju i čine razliku kada dođete na blagajnu. ZABORAVITE NA MARKE Prosječan kupac traži robne marke koje uvijek kupuje. Utješno je znati da kupujete nešto što već znate, ali ponekad na kraju platite puno više za nešto što je možda potpuno isto kao i jeftinija verzija druge marke. Možda ćete na kraju pronaći novi omiljeni šampon za upola nižu cijenu.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.