logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine ELIPSO

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine ELIPSO

Elipso je hrvatski lanac trgovina elektroničkom opremom, aparatima i tehnologijom s preko 20 prodavaonica diljem zemlje. U prodaji imaju široku paletu proizvoda za kućanstvo i zabavu nekih od najboljih brendova na tržištu, kako kroz svoje fizičke trgovine, tako i putem internet trgovine.

Često postavljana pitanja o ELIPSO

Kako uštedjeti u trgovine ELIPSO?

U Elipsu postoji mnogo načina za uštedu novca. Možete pratiti njihovu Internet stranicu i pretplatiti se na njihov newsletter kako bi dobivali najnovije ponude, akcije, vijesti i informacije o novim proizvodima, izravno na svoju e-poštu.

Popusti trgovine ELIPSO

Katalozi 365 donosi Vam najbolje popuste i kataloge Elipsa.

Ovdje ćete otkriti sve aktualne ponude koje ova trgovina ima za Vas. Saznajte za najbolje popuste Elipsa u Vašoj blizini. Ostvarite najbolje ponude upravo sada pomoću Katalozi 365 i otkrijte što Vam ova popularna organizacija može ponuditi. Ako tražite najbolje kućanske aparate na tržištu, Elipso je tu za Vas. Usporedite cijene različitih trgovina i odmah iskoristite akcije koje Vam nudi ovaj lanac trgovina.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.elipso.hr

Povijest trgovine ELIPSO: što je ELIPSO?

Elipso nastaje 1990. godine pod imenom E Plus. U početku su u asortimanu imali tehničke i kućanske aparate domaćih i međunarodnih brendova, radeći isključivo kao samostalni veletrgovac. S vremenom je njihov posao rastao i širio se, otvarali su nove trgovine, pa čak i internet tržište koje je u to vrijeme kupcima omogućavalo pregled njihovog kataloga i pronalazak obližnjih prodavaonica. U 2005. godini tvrtka se rebrendira, mijenja ime iz E Plus u Elipso, postaje višekanalna trgovina i proširuje svoj katalog novim proizvodima i kategorijama kako zauzela još veći dio hrvatskog tržišta. Danas posjeduju i upravljaju s više od 20 trgovina diljem zemlje i imaju vlastitu internet trgovinu.

Koje brendove nudi trgovine ELIPSO?

Elipso nudi mnoge vrhunske brendove. Među njima možete pronaći Grundig, LG, Beko, Whirlpool, Bosch, Gorenje, Candy, Miele, Electrolux, Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic, Excello i mnoge druge lokalne i međunarodne brendove.

Ali bo ELIPSO imelo ponudbe na Black Friday?

Elipso nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine ELIPSO

Elipso se natječe s mnogim lokalnim i međunarodnim trgovinama. Neke od njih su Delta Interijeri, Gorenje, Andabaka, Elektrokrk, Miele, Zrinko Techno, Elgo, Harvey Norman, Micomp, Techno Pal, Buba, Pusic i Smart Trade.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine ELIPSO

Elipso ima mnogo programa pogodnosti. Možete uštedjeti novac korištenjem nekih od opcija načina plaćanja, pregledavanjem najnovijih dnevnih akcija ili prijavom na jedan od njihovih proširenih paketa jamstva. Provjerite glavnu stranicu njihove Internet trgovine kako biste otkrili nove prilike za uštede.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.