logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine ALLES

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine ALLES

Alles je veliki lanac elektroničkih proizvoda u Hrvatskoj, a njegova je glavna djelatnost veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala.

Trgovina se nalazi u gradu Požegi.

Često postavljana pitanja o ALLES

Povijest trgovine ALLES: što je ALLES?
close

Tvrtka Alles osnovana je 1. lipnja 1994. godine. U trenutku osnivanja tvrtka je imala zaposlene samo svoje vlasnike, a danas je zaposleno 77 ljudi. Od svog otvaranja, tvrtka Alles imala je nekoliko faza ekspanzije u smislu povećanja prodajnog i skladišnog prostora, proširenja asortimana i zapošljavanja novih djelatnika.

Koje brendove nudi trgovine ALLES?
close

Surađuju s najboljim brendovima dostupnim na hrvatskom tržištu elektronike: Xiaomi, Grundig, TCL, Electrolux, Bosch, Gorenje, LG, Dell, Miele, Bavaria, Epson, Globo, Philips i mnogi drugi.

Kako uštedjeti u trgovine ALLES?
close

U odjeljku "POSEBNE CIJENE" na njihovoj Internet stranici možete pronaći najbolje trenutne ponude. Sada imaju odlične popuste na klima uređaje, perilice rublja, LED televizore, kuhinjske aparate i druge proizvode. Pogledajte Allesov katalog za više informacija o popustima.

Ali bo ALLES imelo ponudbe na Black Friday?
close

Alles nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine ALLES
close

Tvrtka je stekla veliki ugled među domaćim i stranim proizvođačima, uvoznicima i zastupnicima stranih tvrtki, te postaje uvoznik pojedinih grupa proizvoda. Među slične tvrtke na području Hrvatske spadaju i Chipoteka, Kronos i Ara Electronic.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine ALLES
close

Alles osigurava sigurnu kupovinu putem svoje Internet trgovine, besplatnu dostavu, velike popuste i besplatne telefonske stručne savjete o svojim proizvodima. Za više informacija pogledajte njihovu Internet stranicu!

Popusti trgovine ALLES
close

Otkrijte najbolje akcije koje Alles ima za Vas putem Katalozi 365.

Ovdje ćete pronaći sve što je potrebno Vašoj kući i obitelji. Usporedite cijene konkurenata i pronađite ono što Vam najviše odgovara! Zaboravite na pokvarene elektroničke uređaje, trgovina Alles je tu za Vas. Katalozi 365 je tu da Vam ponudi najbolje od kućanskih aparata, bijele tehnike, i svega ostalog što Vam treba.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.alles.hr

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.