logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine ELGRAD

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine ELGRAD

Elgrad je tvrtka za kućni namještaj koja prodaje široku paletu proizvoda za domove i urede. Posjeduju i vode 8 trgovačkih centara u Hrvatskoj, kao i internetsku stranicu na kojoj kupci mogu pregledavati proizvode, pronaći izvrsne ponude i obližnje trgovine.

Često postavljana pitanja o ELGRAD

Kako uštedjeti u trgovine ELGRAD?

Možete se pretplatiti na newsletter Elgrada kako biste dobivali informacije o njihovim najnovijim ponudama i promocijama. Također možete pregledavati njihovu web stranicu kako biste dobili najbolje cijene za najbolje kolekcije Elgrada.

Popusti trgovine ELGRAD

Katalozi 365 vam donosi najbolje Elgrad popuste i kataloge.

Otkrijte aktualne ponude koje ova trgovina ima za vas i saznajte najbolje popuste u Elgrad trgovini u vašoj blizini. Dobijte najbolje ponude s Katalozi 365 i otkrijte što vam ova popularna organizacija može ponuditi. Ako tražite neki od najboljih namještaja i dizajna za dom, Elgrad je pravo mjesto. Usporedite cijene između različitih trgovina i odmah iskoristite sve promocije koje vam ovaj lanac trgovina nudi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.elgrad.hr

Povijest trgovine ELGRAD: što je ELGRAD?

Elgrad je nastao 1994. godine. Ideja poslovanja bila je uvođenje novog i originalnog dizajna kućnog namještaja na hrvatsko tržište. Elgrad je bio prva tvrtka koja je ponudila konfekciju pločastih materijala na bazi šperploče, po čemu su se izdvajali od ostalih konkurenata. Godine 2000. postali su vodeći distributeri Eggera, renomiranog austrijskog brenda kućnog dizajna. Danas se Elgrad smatra jednim od najinovativnijih i najuglednijih trgovaca limenim materijalima i dizajnom kućnih ploča. Imaju 8 različitih trgovina smještenih u većim gradovima i trgovačkim centrima, kao i vlastitu internetsku tržnicu gdje kupci mogu pregledavati, kupovati i unajmiti njihove ekskluzivne usluge montaže.

Koje brendove nudi trgovine ELGRAD?

Elgrad dizajnira, proizvodi, distribuira i prodaje vlastiti brend. Oni su također službeni distributer robne marke Egger, što im omogućuje da ponude neke od najkvalitetnijih i dugotrajnijih materijala od šperploče i željeza za stvaranje, nadogradnju ili popravak svega što vam je potrebno da bi vaš dom ponovno zasjao.

Ali bo ELGRAD imelo ponudbe na Black Friday?

Elgrad nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine ELGRAD

Elgrad konkurira nekim od najekskluzivnijih brendova namještaja za dom u Hrvatskoj. Među njima možete pronaći Zebrano Dizajn, Dizz Concept, Javor D.O.O, Viva IN, Rattan Street Original, Brodomerkur Entegre i Sequoia.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine ELGRAD

Najbolji način da dobijete ekskluzivne pogodnosti u Elgradu je da odete u odjeljak Akcije% na njihovoj web stranici. Možete dobiti pristup najboljim promocijama, pogodnostima i posebnim popustima za renoviranje vašeg doma!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.