OGLAS

Najnovije ponude trgovine NKD

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine NKD

NKD je trgovina odjećom i modnim dodacima, vodeća na hrvatskom tržištu diskontnih modnih trgovina. U Hrvatskoj se mnoge žene i muškarci odlučuju za kupovinu u NKD-u jer mogu pronaći kvalitetne proizvode po vrlo povoljnim cijenama.

Ali bo NKD imelo ponudbe na Black Friday?

NKD nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Često postavljana pitanja o NKD

Povijest trgovine NKD: što je NKD?
Open

Porijeklo NKD-a je iz Njemačke, točnije iz Essen-Rüttenscheida. Na tom mjestu je 1962. godine Burkard Hellbach slijedio svoju veliku strast i odlučio otvoriti malu trgovinu. U nekoliko je godina trgovina narasla s 1 trgovine na 250, do 1985. godine, a do 1989. godine do 500 trgovina. Inozemna avantura NKD-a započinje 1995. godine kada tvrtka kupuje 100 trgovina Herz TPS Austria. NKD je stigao u Hrvatsku 2010. godine i sada ima 45 trgovina diljem zemlje.

Koje brendove nudi trgovina NKD?
Open

NKD je brend koji proizvodi gotovo sve proizvode koje prodaje. Na artikle koje nudi NKD primjenjuju se vrhunski standardi kvalitete i najinovativnija tehnologija. Neki od NKD-ovih in-house brendova koje možete nabaviti su Laura Torelli, Bo_dy, Reward, Liegelind, Kids, Sport i Home NKD. Također nudi Slazenger sportsku odjeću te Paw Patrol i Disney igračke.

Kako uštedjeti u trgovini NKD?
Open

Kada je u pitanju pomno financijski isplanirana kupovina, NKD je Vaša najbolja opcija. U njihovim trgovinama možete dobiti 50% popusta na akcije u posebnim prilikama i 20% popusta prilikom otvorenja novih podružnica. Nemojte zaboraviti pratiti društvene mreže brenda za nagradne igre i posebne ponude.

Upoznaj konkurente trgovine NKD
Open

NKD je dio veće grupacije tvrtki koje integriraju tržište odjeće u Hrvatskoj. Neki od brendova koji konkuriraju NKD-u su About You, Sinsay, Glami, Moje Krpice, Zalando, Zara, Asos, Modivo, Bibloo, Urbanstore, Gomez, Answear i Next Direct.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine NKD
Open

Ako želite više popusta, dobar izbor je prijava na NKD-ov newsletter. Prilikom registracije dobit ćete 25% popusta na iduću kupovinu. Također ćete biti informirani o svim ekskluzivnim ponudama i novostima.

Popusti trgovine NKD
Open

Tražite dobre prilike za kupovinu? Kliknite na NKD kataloge putem Katalozi 365 i saznajte za sve popuste i posebne ponude koje Vam nudi ovaj brend.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.nkd-moda.hr/

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2023. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.