logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOd kuhinje do ormara: eKupi esencijalni proizvodi za moderan život
OGLAS

Od kuhinje do ormara: eKupi esencijalni proizvodi za moderan život

Od kuhinje do ormara: eKupi esencijalni proizvodi za moderan život

Suvremeni tempo života dovodi do toga da imamo sve manje vremena za kućanske poslove. Radimo duge sate daleko i dok dođemo kući dovoljno smo umorni da kuhamo, peremo ili čistimo podove. Zahvaljujući napretku tehnologije, postoje uređaji koji nam omogućuju uštedu vremena i novca u kuhinji, a nisu tako skupi. Bitno je obratiti pažnju na ponude i popuste. U velikim lancima kućanskih aparata u Hrvatskoj kao što je eKupi pronaći ćete veliki izbor artikala za moderan život. Kako odabrati pravu? Obratite pozornost na donji popis. Postoji mnogo korisnih tehnologija, ali morate paziti na proračun.

Procesor hrane

2.jpg

U godišnjim dobima poput proljeća i jeseni nema ništa ukusnije nego jesti tjesteninu s umakom. Ako ste lijeni za sjeckanje i mljevenje povrća, na eKupi možete kupiti multipraktik za 119 €. Možete mijesiti, sjeckati, mljeveti, ribati, miksati ili raditi sve vrste krema i umaka. Odaberite model koji ima veliku posudu od 3 litre i šalicu blendera od 2 litre. Razmislite o svojoj udobnosti i koliko će vam to uštedjeti posla.

Mikrovalna

3.jpg

Hladno je i dođe ti se kući na toplu juhu. Mikrovalna je rješenje. Samo zagrijte juhu nekoliko minuta u mikrovalnoj i to je to. Ne morate prljati kuhinju i samo morate pritisnuti gumb. Na eKupi neophodna mikrovalna košta 55 eura. Značajke uključuju: unutarnji volumen od 17 litara, stakleni gramofon promjera 24,5 centimetara, šest razina snage i funkciju odmrzavanja. To je velika prilika.

Toster

4.jpg

Ako vam je ostalo kruha i ne želite ga baciti, dobra opcija je napraviti tost. A što je bolje nego kupiti električni toster. Jednostavan je za upotrebu i imat ćete topli tost za minutu. Osnovni toster košta 23,99 eura. Ako želite produljiti jamstvo za tri godine, morate platiti dodatnih 6 €. To je vrlo koristan uređaj koji čak i vaša djeca mogu koristiti kada dođu iz škole.

Kuhalo za vodu

5.jpg

Paljenje štednjaka i čekanje da se voda zagrije je gubljenje vremena. Sada s električnim kuhalima za vodu možete programirati temperaturu vode i ona će se sama uključiti, bez potrebe da kontrolirate vrijeme. Na eKupi možete pronaći plastična kuhala za vodu po cijeni od 44,99 €. Ovo je električni kuhalo za vodu Russell Hobbs 1,7L Inspire White. Nije jeftin, ali je odličan proizvod.

Perilica suđa

6.jpg

Jedna od velikih kuhinjskih noćnih mora je pranje suđa. Ali srećom postoje perilice posuđa. Štede nam posao, deterdžent i novac. Uvijek je dobra investicija ako imate slobodnog mjesta u kuhinji. Široku ponudu perilica posuđa možete pronaći na eKupi.

Katalozi 365 donosi vam kataloge sniženja iz trgovina kućanskim aparatima u Hrvatskoj. Pregledajte brošure i odaberite najbolje i najjeftinije osnovne proizvode za moderan život!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.