logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorPovoljni brzi modni trendovi za 2023.
OGLAS

Povoljni brzi modni trendovi za 2023.

Povoljni brzi modni trendovi za 2023.

Moda se obnavlja i reciklira. Uvijek smo u potrazi za novim trendovima i trčimo u trgovine svaki put kada dođe nešto što nam se sviđa. Moramo odbaciti mit da je potrebno potrošiti mnogo novca kako bismo se dobro obukli. U Hrvatskoj ima jako puno trgovina odjećom koji prodaju najbolju odjeću po pristupačnim cijenama. To je situacija u kojoj svi dobivaju. Pobjeđujete uštedom novca i pobjeđujete u kvaliteti proizvoda koji kupujete. Za jedne nostalgija, za druge eksperimentiranje. To je suština mode. Ovo su pristupačni trendovi brze mode za proljeće 2023.

Prevelike majice kratkih rukama

2.jpg

Prevelike majice više nisu ekskluzivne samo za skejtere i bicikliste. Mnoge poznate pjevačice i glumice postavljaju na svoje društvene mreže fotografije s ovom vrstom odjeće. One su “must have” za sezonu proljeće-ljeto. O čemu se radi? Majice kratkih rukava, bluze pa čak i hlače nekoliko brojeva veće nego što inače nosite. U trgovini Zara možete pronaći prevelike majice i puno moderne odjeće.

Mini suknje

3.jpg

Ako postoji nešto klasično iz 90-ih, onda su to ružičaste mini suknje. Bile su san svake tinejdžerice i ove 2023. vratile su se s još više snage. Bile su klišej svakog holivudskog filma, a pjevačice poput Britney Spears ili Christine Aguilere ovjekovječile su ih. Idealan dodatak? Crni top tako da se oči fokusiraju na suknju. U trgovini Mango možete dobiti cijeli set po sniženoj cijeni.

Prozirne haljine

4.jpg

Prozirnost ponovno je u trendu kod svih odjevnih predmeta, a posebno kod haljina. Ako niste sramežljivi, ovu opciju možete iskoristiti kada imate važan izlazak. Ako znate kako ovu haljinu iskombinirati s dobrim cipelama i torbicom, zaista ćete zablistati. Takko ima prozirne pletene mini haljine ispod 15 €. U čemu je tajna? Birajte donje rublje koje nadopunjuje i omekšava haljinu.

Kargo hlače

5.jpg

Mislite da vam ne trebaju dok u izlogu ne vidite kargo hlače. Najnoviji su modni trend i savršeno se mogu kombinirati uz preveliku majicu. Kargo hlače imaju vrlo poseban dizajn: široke su i imaju mnogo velikih i četvrtastih džepova koji strše iz odjeće. Nekad su ih nosili samo muškarci, a sada ih sve više žene nose. U trgovini OVS postoje prekrasne kargo hlače različitih velikih marki. Otrčite kupiti par za sebe.

Traperice s biserima

6.jpg

Traperice su klasik svih godišnjih doba. Sada još više ako ih nadopunimo biserima kako bismo im dali malo glamura. Ako ne volite nositi haljine, traperice s biserima su prava opcija za zabave. Kombinacija s jednostavnim sakoom bit će ključna. U trgovini Kik pronaći ćete veliki izbor traperica u svim cjenovnim razredima.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge sniženja vaših omiljenih modnih trgovina u Hrvatskoj. Ako želite biti moderni bez trošenja previše novca, došli ste na pravo mjesto. Odjenite se jeftinije i odaberite najbolje marke!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.