logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorPrihvatite umjetnost DIY: kreirajte personalizirane darove za uštedu novca
OGLAS

Prihvatite umjetnost DIY: kreirajte personalizirane darove za uštedu novca

Prihvatite umjetnost DIY: kreirajte personalizirane darove za uštedu novca

Božić je vrijeme slavlja i darivanja. No istina je da je na kraju godine teško udovoljiti svima. Ponekad je ručno izrađeni poklon puno vrjedniji od onog kupljenog u najskupljoj trgovini. Ulažemo svu ljubav i trud da to postignemo, iako je ponekad daleko od savršenstva koje tražimo. U hrvatskoj kulturi duboko je ukorijenjen običaj božićnog darivanja. Općenito odjeća ili igračke za djecu. Ispod drveta mora biti nešto. Savjet: izradite personalizirane darove kako biste uštedjeli novac.

Vuneni pokrivači

2.jpg

Vuna, nekoliko velikih igala i dobra doza kreativnosti je sve što vam je potrebno da napravite vrlo poseban dar za svoju rodbinu ili za vašeg Tajnog Djeda Mraza. Pogotovo ako mu je hladno i preferira planove koji uključuju kauč, kino i dobru deku. Ako ne znate plesti, na internetu možete pronaći mnoštvo tutorijala koji će vam to olakšati. Bitno je samo uložiti ljubav i trud u zadatak.

Slatkiši s kreativnim omotom

3.jpg

Učinite vrlo tipičan dar kao što su čokolade, nugat ili marcipan još posebnim dajući mu poseban štih vlastitim rukama. Uzmite papir, isječke iz časopisa pa čak i neke stare novine i aktivirajte svoju maštu. Kreativnost se uvijek cijeni. Druga će osoba znati da ste dali sve od sebe i uložili sav svoj trud. To je kao dar srcu.

Unikatne razglednice

4.jpg

Što može biti bolje od primanja personalizirane poruke za Božić? Možete uključiti citate, poruke za dobrodošlicu Božiću i Novoj godini onima koje najviše volite i, ako želite, malo ih rasplakati. Presavijte A4 list na pola i počnite stvarati. Karton, glitter, naljepnice, papir svih vrsta za stvaranje reljefa. Siguran sam da možete smisliti stotine sjajnih ideja.

Božićni doručak

5.jpg

Idealno za iznenaditi partnera ili bilo kojeg drugog člana obitelji. Recite dobro jutro personaliziranim doručkom: domaći kolačići, jaja, tost, svježe mljevena kava. Svakako stvorite povoljno okruženje i snimite video ili fotografiju s reakcijom gosta.

Personalizirani foto album

6.jpg

Otkako su se pojavili digitalni fotoaparati, gotovo da nemamo nijednu fotografiju kod kuće. Pokloniti foto album sa svojim najboljim uspomenama klasičan je i savršen izbor kao božićni dar. i savršen izbor kao božićni poklon. Možete odabrati temu (nedavno putovanje), najbolje fotografije godine ili svoje najbolje fotografije svih vremena. Posebno pripazite na prednju i stražnju koricu, odaberite lijep naslov i popratite fotografije tekstovima sa uspomenama koje slike evociraju. Vrlo uzbudljiv dar! Mogućnosti su beskrajne i uvelike ovise o vašoj kreativnosti. Bacite se na posao i kreirajte nezaboravan poklon!

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.