Najnovije ponude trgovine COMET

OGLAS

OGLAS

OGLAS

Ostale ponude trgovine Hobi, Alati i materijali

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini COMET?

U ponudi imaju ručne alate, baterije, ljestve, pneumatske alate, mjerne alate, zaštitnu opremu, bušilice, ulja, lance, kosilice, trimere za travu, ručne vrtne alate, motokultivatore, hladnjake i zamrzivače, perilice i sušilice rublja, pećnice, štednjake, perilice posuđa, usisavače, mikrovalne pećnice, aparate za kavu, televizore i njihovu dodatnu opremu, radio, DVD playere, proizvode za osobnu njegu i higijenu, klima uređaje, ventilatore, laptope, tablete, telefone, bicikle i njihove dodatke, roštilje, unutarnju i vanjsku rasvjetu, kabele, pribor za kupaonicu, kuhinjski pribor, boje i lakove, dodatke za dimnjake, proizvode za ekološki uzgoj, vina i još puno toga! Pogledajte njihovu službenu web stranicu za potpuni popis proizvoda.

Upoznaj konkurente trgovine COMET

Tijekom godina Comet je postao jedan od vodećih hrvatskih distributera na tržištu. Neki od konkurenata tvrtke u zemlji su Bauhaus, Fibis, Logista i Electrocoin.

OGLAS

Ostali brendovi u kategoriji Hobi, Alati i materijali

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2023. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.