logo
homeIcon
  1. separatorPevex
  2. separatorPonude
  3. separatorVrijedi do 07. 07. 2024.
OGLAS

Posebna ponuda trgovine Pevex

Vrijedi od 3. lipnja 2024. do 7. srpnja 2024.

Pevex - 1
next
OGLAS
OGLAS

Najnovija Pevex brošura je ovdje!

Nova Pevex brošura vrijedi od 3. lipnja 2024. do 7. srpnja 2024..

S preko 12 stranica ponuda, promocija i popusta, pronaći ćete nevjerojatne načine da uštedite novac na Hobi, Alati i materijali.

Pronađite Pevex blizu vas i iskoristite svaku pogodnost kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac. Zaboravite na rast cijena i visoku inflaciju. Katalozi 365 donosi jeftine cijene i jedinstvene popuste u Pevex i mnogim drugim Hobi, Alati i materijali trgovinama diljem zemlje.

Svaki dan imamo nove brošure, stoga nam se svakako uskoro vratite i pronađite još više Pevex ponuda! Posjetite Katalozi 365 kako biste počeli štedjeti već danas.

OGLAS
Pevex
Vrijedi do 7. srp
Hobi, Alati i materijali

Pevex katalog od 3. lipnja 2024. do 7. srpnja 2024.

Ovo je najnoviji tjedni oglas iz Pevex. Vratite se uskoro za više akcija i promocija!

Pevex katalog
OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.