logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 načina da saznate isplati li se
OGLAS

5 načina da saznate isplati li se

5 načina da saznate isplati li se

Kad vidimo ponudu, odmah dođemo u iskušenje da ju iskoristimo. Mislimo da ćemo iskoristiti veliku ponudu i možda ona krije nešto iza sebe. Ne moramo biti toliko samouvjereni i trebamo procijeniti odgovara li nam ta pogodba ili ne. Proces evaluacije nije lagan kada smo suočeni s velikim iskušenjima supermarketa, lanaca elektronike, modnih kuća, trgovina namještaja ili kozmetike. Ponekad ponude mogu biti zbunjujuće, a neke hrvatske tvrtke nas tjeraju da vjerujemo da je to najbolja ponuda na svijetu, a u stvarnosti nije ništa više od minimalnog popusta. Ovdje dijelimo 5 načina da saznate vrijedi li iskoristiti neku ponudu.

Koristite specijalizirane stranice

2.jpg

Ako Google pretraga nije dala vrlo poučne rezultate, možete se poslužiti raznim stranicama koje nude besplatne usluge ponuda. Daju vam pristup maloprodajnim ponudama da vidite vrijedi li zaista potrošiti novac. Dok su neke od ovih stranica specijalizirane za određena tržišta, poput tehnologije, neke nude širu sliku, pokrivajući odjeću, uređaje, hardver, uređenje doma, zdravlje i ljepotu i još mnogo toga.

Dobro provjerite podatke o proizvodu

3.jpg

Čak i na velikim portalima pronaći ćete male, nepouzdane trgovce koji pokušavaju napraviti dobru ponudu. Kako biste izbjegli prodaju lažnih proizvoda po promotivnim cijenama, važno je da provjerite njihov opis i naziv te da uvijek pogledate recenzije kod drugih kupaca. Drugo pitanje na koje biste trebali obratiti pozornost je vrijeme dostave ili troškovi dostave. Ponekad proizvod može imati nevjerojatnu ponudu na pouzdanoj stranici, ali oni mogu pretjerano povećati troškove dostave ili poslati proizvod tako da stigne za mjesec dana ili prekasno.

Procijenite troškove dostave

4.jpg

Kao što je spomenuto u prethodnoj točki, morate obratiti pozornost na troškove dostave. Ponekad proizvod može biti jako snižen, ali tada imate jako veliku nadoplatu na vrijednost dostave i to više ne bude povoljno. Nemojte pasti na takve laži. Procijenite da čak i s uključenim troškovima dostave, proizvod još uvijek ima nižu vrijednost nego u bilo kojoj drugoj trgovini ili web stranici. Ponekad morate odvojiti nekoliko minuta kako biste izbjegli upadanje u ove male zamke.

Isprobajte alat za provjeru ponuda

5.jpg

Sve što trebate učiniti je kopirati URL na stranicu proizvoda online trgovine po vašem izboru i izvršiti pretraživanje. Rezultat koji dobivate je grafikon s razvojem cijene proizvoda u posljednjih nekoliko mjeseci. Postoje tražilice koje prate 500 web stranica u Hrvatskoj, uključujući velike trgovine velikih asortimana diljem svijeta.

Ako ste u nedoumici, obratite se službenoj trgovini

6.jpg

Ako imate bilo kakvih nedoumica oko kupnje određenog proizvoda na akciji, možda je jedno od prvih mjesta na koje biste trebali otići službena web stranica proizvođača. Ove stranice uvijek imaju veće cijene, ali ako tražite najveću moguću pouzdanost, to je uvijek dobra polazna točka za usporedbu vrijednosti.

Katalozi 365 donosi sve kataloge sniženja vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj. Iskoristite priliku.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.