logo
OGLAS

Najnovije ponude trgovine LONIA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine LONIA

Lonia je maloprodajna trgovina mješovitom robom s prodavaonicama u Zagrebačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji; kupci uživaju u velikom izboru robe široke potrošnje i u pažljivo odabranoj svježoj kvalitetnoj hrani.

Često postavljana pitanja o LONIA

Povijest trgovine LONIA: što je LONIA?
close

U vlasništvu grupe Ultra gros doo, Lonia je jedna od 25 hrvatskih trgovačkih kuća i najveća u Sisačko-moslavačkoj županiji. Tvrtka je osnovana 1954. godine u gradu Kutini, a kroz više od 60 godina tvrtka je više puta mijenjala nazive, “The Supply”, “Garić”, “Slavija”, a danas “Lonia”.

Kontinuirano povećava broj trgovina; Lonia posluje s 305 prehrambenih trgovina različitih formata, smještenih u 7 županija kontinentalne Hrvatske i 8 veleprodajnih centara. Misija tvrtke je unaprijediti svoju ponudu i podići uslugu na višu razinu kako bi se osiguralo ugodno iskustvo kupnje.

Koje brendove nudi trgovine LONIA?
close

Tvrtka nudi mnoge domaće i međunarodne brandove; među njima možete pronaći Milku, Violetu, Persil, Dukat, Heineken, Red Bull, Kandi, Gloriu, Pepsi, Lay´s, Super Jon, Sky Colu, Twice, Vivax, Oslić, Cloudy Soft, Silan, Staropramen, Barcaffé, FIS, Sanitar, Nivea, Franck, Whiskas, Taft, 7 Days, Coca-Cola, Oreo, Purinu i još mnogo njih.

Kako uštedjeti u trgovine LONIA?
close

Najbolji način da ostvarite ekskluzivne pogodnosti u Lonia je da pogledate njen tjedni katalog, gdje ćete pronaći najbolje ponude i popuste za kućanstvo, meso i ribu, pića, pekarske proizvode i više!

Ali bo LONIA imelo ponudbe na Black Friday?
close

Lonia nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine LONIA
close

Glavni konkurenti tvrtke su Studenac, Pemo, Konzum, Tommy Supermarket, Top Shop, Gavranović Market, GM market, među mnogim drugim maloprodajnim trgovinama.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine LONIA
close

Lonia ima posebne tjedne ponude koje čine kupovinu u ovom supermarketu još povoljnijom nego inače! Ostvarite ekskluzivne popuste uz Lo-Lo Loyalti karticu, sakupljajte bodove i druge promotivne pogodnosti. Potpuno besplatno!

Popusti trgovine LONIA
close

Katalozi 365 donosi vam najbolje iz Lonia ponude i promocije. Otkrijte trenutna sniženja i posebne ponude koje ova trgovina ima za vas i pronađite najbolje popuste u Lonia trgovinama u vašoj blizini. Katalozi 365 omogućuje vam najbolje cijene. Ako tražite mjesto koje ima najbolje cijene za sve što vam treba, Lonia je mjesto za vas.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://lonia.hr/

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.