OGLAS

Tjedne ponude trgovine TISAK

Najnovije ponude trgovine TISAK
Najnovije ponude trgovine TISAK

Najnovije ponude trgovine TISAK

TISAK logo
Katalog tgovine TISAK

Katalog tgovine TISAK

Katalog 2022
Otvori brošuru
TISAK logo
Ponude trgovine TISAK

Ponude trgovine TISAK

Vrijedi do 1. ruj
Otvori brošuru
TISAK logo
Ponude trgovine TISAK

Ponude trgovine TISAK

Vrijedi do 1. kol
Otvori brošuru
OGLAS

Drugi brendovi u kategoriji Ostalo

TOKIĆ
TOKIĆ
TUPPERWARE
TUPPERWARE
NARODNE NOVINE
NARODNE NOVINE
BIMA
BIMA
TOKIĆ
TOKIĆ
TUPPERWARE
TUPPERWARE
NARODNE NOVINE
NARODNE NOVINE
BIMA
BIMA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine TISAK

Tisak je hrvatski lanac trgovina i kioska usmjeren na prodaju proizvoda za široke potrošnje. Osim toga, Tisak je najveći hrvatski distributer tiskovina i duhana s više od 900 kioska raspoređenih diljem Hrvatske.

Često postavljana pitanja o TISAK

Povijest trgovine TISAK: što je TISAK?
Open

Povijest Tiska započinje 1946. godine osnivanjem državnog poduzeća "Narodna štampa". U počecima je poslovanje bilo usmjereno na prodaju novina. U narednim je desetljećima tvrtka postigla snažan proces proširenja, sve do 1994. godine kada mijenja svoje ime u Tisak, kako ga poznajemo i danas. 1990-ih godina prošlog stoljeća tvrtka se okušala u prodaji novih proizvoda poput prehrambenih proizvoda, kave za van, pića, duhana i još mnogo toga. Danas Tisak u Hrvatskoj posluje kroz mrežu od više od 900 prodavaonica raspoređenih diljem Hrvatske. Od 2007. godine Tisak je član koncerna Agrokor, najveće privatne tvrtke u Hrvatskoj i jedne od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini TISAK?
Open

U Tisku kupci mogu pronaći široku ponudu prehrambenih proizvoda poput čipsa, grickalica, keksa, čokoladica, žvakaćih guma, bombona, lizalica, sokova, bezalkoholnih pića, energetskih napitaka, vode, vode s okusima, malih kućanskih aparata i još mnogo toga.

Koje brendove nudi trgovina TISAK?
Open

Tisak, između ostalog, prodaje proizvode poznatih robnih marki kao što su Moto Keks, Jubilarna, Ritter, Chio, Orbit, Lino, Jumbo, Bobi, Vita Go!, Yippy, R-Tech.

Kako uštedjeti u trgovini TISAK?
Open

Ušteda u Tisku vrlo je jednostavna ako iskoristite ponude i akcije objavljene na njihovim službenim stranicama. Na kioscima Tiska kupci će uvijek moći pronaći odlične akcije i popuste u kojima mogu uživati. Na Katalozi 365 pronaći ćete najnovije ponude i akcije koje Tisak nudi. Tisak također izdaje tjedne kataloge i brošure s povoljnim ponudama. Pretplatom na newsletter moguće je biti u toku s najnovijim ponudama.

Upoznaj konkurente trgovine TISAK
Open

Tisak u Hrvatskoj konkurira drugim lancima trgovina kao što su Inovine i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine TISAK
Open

Tisak nudi svojim kupcima širok asortiman proizvoda za široku potrošnju po vrlo povoljnim cijenama. Zbog široke mreže prodajnih mjesta kupci mogu pronaći Tisak blizu svojih domova. Tisak je također poznat kao najveći distributer tiskanih i papirnatih proizvoda u zemlji. Tisak nudi ekskluzivnu korisničku podršku preko telefona i e-pošte.

Popusti trgovine TISAK
Open

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i akcije koje Tisak ima za vas u Hrvatskoj. Samo u Tisku pronaći ćete grickalice i proizvode koje volite nadohvat ruke. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte što vam sve Tisak nudi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.tisak.hr/

OGLAS