homeIcon
  1. separatorOstalo
  2. separatorTISAK
OGLAS

Najnovije ponude trgovine TISAK

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine TISAK

Tisak je hrvatski lanac trgovina i kioska usmjeren na prodaju proizvoda za široke potrošnje. Osim toga, Tisak je najveći hrvatski distributer tiskovina i duhana s više od 900 kioska raspoređenih diljem Hrvatske.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini TISAK?

U Tisku kupci mogu pronaći široku ponudu prehrambenih proizvoda poput čipsa, grickalica, keksa, čokoladica, žvakaćih guma, bombona, lizalica, sokova, bezalkoholnih pića, energetskih napitaka, vode, vode s okusima, malih kućanskih aparata i još mnogo toga.

OGLAS

Često postavljana pitanja o TISAK

Povijest trgovine TISAK: što je TISAK?
Open

Povijest Tiska započinje 1946. godine osnivanjem državnog poduzeća "Narodna štampa". U počecima je poslovanje bilo usmjereno na prodaju novina. U narednim je desetljećima tvrtka postigla snažan proces proširenja, sve do 1994. godine kada mijenja svoje ime u Tisak, kako ga poznajemo i danas. 1990-ih godina prošlog stoljeća tvrtka se okušala u prodaji novih proizvoda poput prehrambenih proizvoda, kave za van, pića, duhana i još mnogo toga. Danas Tisak u Hrvatskoj posluje kroz mrežu od više od 900 prodavaonica raspoređenih diljem Hrvatske. Od 2007. godine Tisak je član koncerna Agrokor, najveće privatne tvrtke u Hrvatskoj i jedne od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi.

Koje brendove nudi trgovina TISAK?
Open

Tisak, između ostalog, prodaje proizvode poznatih robnih marki kao što su Moto Keks, Jubilarna, Ritter, Chio, Orbit, Lino, Jumbo, Bobi, Vita Go!, Yippy, R-Tech.

Kako uštedjeti u trgovini TISAK?
Open

Ušteda u Tisku vrlo je jednostavna ako iskoristite ponude i akcije objavljene na njihovim službenim stranicama. Na kioscima Tiska kupci će uvijek moći pronaći odlične akcije i popuste u kojima mogu uživati. Na Katalozi 365 pronaći ćete najnovije ponude i akcije koje Tisak nudi. Tisak također izdaje tjedne kataloge i brošure s povoljnim ponudama. Pretplatom na newsletter moguće je biti u toku s najnovijim ponudama.

Upoznaj konkurente trgovine TISAK
Open

Tisak u Hrvatskoj konkurira drugim lancima trgovina kao što su Inovine i drugi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine TISAK
Open

Tisak nudi svojim kupcima širok asortiman proizvoda za široku potrošnju po vrlo povoljnim cijenama. Zbog široke mreže prodajnih mjesta kupci mogu pronaći Tisak blizu svojih domova. Tisak je također poznat kao najveći distributer tiskanih i papirnatih proizvoda u zemlji. Tisak nudi ekskluzivnu korisničku podršku preko telefona i e-pošte.

Ali bo TISAK imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Tisak nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine TISAK
Open

Katalozi 365 donosi vam sve ponude i akcije koje Tisak ima za vas u Hrvatskoj. Samo u Tisku pronaći ćete grickalice i proizvode koje volite nadohvat ruke. Provjerite Katalozi 365 i otkrijte što vam sve Tisak nudi.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.tisak.hr/

OGLAS
OGLAS