OGLAS

Najnovije ponude trgovine DIONA

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine DIONA

Diona je lanac supermarketa visokog utjecaja u Zagrebu. Prijateljski, odgovorna i jeftina - neki su od pridjeva koji najbolje opisuju duh Dione. Mnogi Hrvati posjećuju njene prodavaonice svakoga dana kako bi kupili svakodnevne potrepštine po vrlo pristupačnim cijenama.

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini DIONA?

U Dioni možet epronaći širok asortiman proizvoda za svakodnevan život. Moguće je kupiti kobasice, suhomesnate proizvode, piletinu, meso i tunu. Također, prodaje se i mlijeko, sir, kruh, grickalice, keksi, konzervirana hrana i kava. U Dioni postoji kutak za vino, pivo, sok, sredstva za čišćenje i toaletne potrepštine.

OGLAS

Često postavljana pitanja o DIONA

Povijest trgovine DIONA: što je DIONA?
Open

Ako želimo tražiti Dionino podrijetlo, moramo se vratiti u 1948. godinu. Tada se financirala “Zvijezda”, prehrambeni i kućanski proizvodi. 1961. važna je i godina jer je osnovan “Trgopromet”. Obje tvrtke spojile su se 1975. godine i nastala je Slavija, preteča Dione. Diona kakvu poznajemo započela je 1993. Godine 2007. tvrtku je kupila mesna marka Gavrilović iu njoj je do danas. U Zagrebu postoji 8 lokacija Diona’s supermarketa.

Koje brendove nudi trgovina DIONA?
Open

Diona ima sve brandove koje tražite. U trgovinama su dostupni ZBregov mlijeko, Galbani i President sir, Gavrilović kobasice, Vindon shomesnati proizvodi, Cekin piletina, Pik meso, Rio Mare tuna. Možete nabaviti također i Klara pekarske proizvode, Lays grickalice, Kraš kekse, Milka čokoladu, Podravka konzerviranu hranu i Frank kavu. Moguće je kupiti i vina Belje, Ožujsko pivo, Juicy sok, Somat i Ajax sredstva za čišćenje.

Kako uštedjeti u trgovini DIONA?
Open

What makes Diona a different brand in Zagreb are the great price opportunities you can get at its shops. Every day it is possible to buy a diverse amount of items with up to 50% off. Don’t miss the catalogs the brand offers where you can find all the discounts.

Upoznaj konkurente trgovine DIONA
Open

U Hrvatskoj postoje mnoge tvrtke koje su dio tržišta prodaje namirnica i potrepština za kućanstvo. Neke od tvrtki koje uz Dionu čine to tržište su Lidl, Hofer, Kaufland, Plodine, KTC, Spar, Konzum, Studenac, Metro i Tommy.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine DIONA
Open

Ponuda Dione dio je politike tvrtke kojom žele donijeti kvalitetne i pažljivo odabrane proizvode a da što manje diraju vaš budžet. Privatni brand trgovine također je izvrstan način da nabavite dobre proizvode po pristupačnim cijenama.

Ali bo DIONA imelo ponudbe na Black Friday?
Open

Diona nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Popusti trgovine DIONA
Open

Tražite dobre prilike za svoju sljedeću kupovinu namirnica? Katalozi 365 ima sve Dionine kataloge s popustima i posebnim ponudama tako da možete svoje svakodnevne potrepštine nabaviti bez da potrošite sav svoj novac.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.diona.hr

OGLAS
OGLAS