logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorMIKRONIS
OGLAS

Najnovije ponude trgovine MIKRONIS

Ponude, popusti, promocije, brošure i katalozi trgovine MIKRONIS

Mikronis je jedna od najvećih trgovina računala i elektroničkih uređaja. S više od 10 godina iskustva, on je uobičajen izbor za mnoge Hrvate koji traže dobru kvalitetu po povoljnim cijenama. Mikronis Vam pruža priliku da nadogradite svoju elektroničku opremu pritom posebno pazeći na Vaš novčanik.

Često postavljana pitanja o MIKRONIS

Kako uštedjeti u trgovine MIKRONIS?

Mikronis je drugi naziv za uštedu. Iskoristite posebne akcije tvrtke uz popuste do 40%. Uz kupovinu određenih uređaja i uz nevjerojatne popuste u odjeljku rasprodaje možete dobiti i dodatke na poklon.

Popusti trgovine MIKRONIS

Tražite li pogodnosti? Katalozi 365 ima sve Mikronisove kataloge s obiljem popusta tako da možete nabaviti novi elektronički uređaj bez prelaska van budžeta.

Brošure i katalozi sadrže najbolje tjedne, mjesečne i godišnje promocije, kao i ponude i popuste koji su danas dostupni u trgovinama. Da biste provjerili ažurirane cijene, možete pogledati i službenu internetsku stranicu: https://www.mikronis.hr/

Povijest trgovine MIKRONIS: što je MIKRONIS?

Mikronis je tvrtka koja započinje s radom 2001. godine. Uz brzi rast interneta i njegove mreže, Mikronis počinje s prodajom računala, prijenosnih računala i elektroničke opreme. U nekoliko se godina tvrtka digla i postala jednim od najpopularnijih brendova u Hrvatskoj. Mikronis posjeduje 10% tržišta prijenosnim računalima u zemlji i ima 7 trgovina diljem Hrvatske.

Koje brendove nudi trgovine MIKRONIS?

Mikronis ima vlastiti brend elektroničkih proizvoda koji se zove Avenio. Također nudi Apple i Motorola mobitele, Lenovo i Samsung tablete, Huawei i Garmin pametne satove, Kindle čitače e-knjiga i LG i Sony televizore. Možete pronaći PlayStation i Xbox igraće konzole, Hp i Acer laptope i Xiaomi dodatnu opremu. Što se tiče malih kućanskih aparata, možete pronaći Panasonic, Electrolux i Philips proizvode. Moguće je nabaviti i AEG i Bosch bijelu tehniku.

Ali bo MIKRONIS imelo ponudbe na Black Friday?

Mikronis nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

Upoznaj konkurente trgovine MIKRONIS

Mikronis je jedan od brojnih brendova koji se pojavljuju na tržištu elektroničkih i kućanskih aparata. Ostatak čine Links, Nabava, Instar Informatika, HG Spot, Mall, PC Shop, Futura IT i eKupi.

Ekskluzivne pogodnosti trgovine MIKRONIS

Ako ste zabrinuti za svoje proizvode, uživajte u 5 godina produljenog jamstva. U Mikronisu možete kupovati na rate bez kamata i ostvariti besplatnu dostavu za narudžbe iznad 500kn. Tražite više? Ako plaćate jednokratno dobivate 5% popusta.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.