logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 trgovina u kojima možete povoljno kupiti alat
OGLAS

5 trgovina u kojima možete povoljno kupiti alat

5 trgovina u kojima možete povoljno kupiti alat

Sezonske promjene idealne su za preuređenje našeg doma. Dolazak proljeća čini nas aktivnijima i energičniji smo za transformaciju bilo čega u svom domu. Ako vam je dosadio klasični dekor i stari namještaj, došli ste na pravo mjesto. U Hrvatskoj postoje veliki lanci koji vam omogućuju da sve nabavite na jednom mjestu. Od kupnje građevinskog materijala, preko ukrasa i DIY predmeta, do unutarnjeg i vanjskog namještaja. Evo 5 najboljih trgovina u Hrvatskoj za povoljne alate.

Bauhaus

2.jpg

Jedan od vodećih europskih brendova u renoviranju, uređenju, vrtu i gradnji. U Bauhausu možete pronaći sve: razne jeftine alate, boje i tapete, vrata, prozore, keramiku, artikle za grijanje i hlađenje, namještaj i željezariju te rasvjetu. Kao i svaki veliki lanac, imaju outlet dio gdje možete kupiti proizvode s popustom do 50%. Ako se pretplatite na njihov newsletter, imat ćete pristup novostima i popustima Bauhausa prije svih drugih.

Comet

3.jpg

Ponuda proizvoda u Cometu je raznolika i imaju izvrstan omjer cijene i kvalitete. Možete kupiti drvo, staklo, pločice, podove, hardver, boju, tapete, roštilje, šupe, kosilice, peći, kućanske aparate, električne i ručne alate, sigurnosne kamere, namještaj i još mnogo toga. Ovaj veliki lanac prodaje proizvode vrhunskih marki kao što su 3M, Acer, Alpha, Nokia, Blix, Brown, Bosch, Cat, Commel, Crown. Tvrtka ima politiku jamstva niske cijene za kupce koji ispune njihov obrazac za kontakt.

Pevex

4.jpg

Ovaj hrvatski lanac počeo je s radom 1990. godine za prodaju neprehrambenih proizvoda. U njemu ćete pronaći građevinski materijal, namještaj i druge artikle kao što su slavine, sofe, ormarići, kreveti, noćni ormarići, tepisi, boje, peći, kamini, električni alati ili nape. Pevex nudi niske cijene i široku ponudu sezonskih proizvoda. Promocije i ponude možete pronaći na njihovoj web stranici ili se možete pretplatiti na njihov bilten kako biste maksimalno iskoristili svoje iskustvo kupnje.

Brodomerkur

5.jpg

U Brodomerkuru možete pronaći električne alate, vrtne ograde, namještaj, radnu odjeću i osobnu zaštitnu opremu, kolute, jedinice za pohranu alata, dodatke za automobile i motocikle, sigurnosne vodiče, sustave za navodnjavanje i još mnogo toga. U Brodomerkuru možete uštedjeti novac na mnogo načina. Možete posjetiti prodajni odjeljak njihove web stranice, preuzeti njihovu aplikaciju ili se pretplatiti na njihov bilten kako biste saznali više o njihovim promocijama i popustima.

Profi Baucentar

6.jpg

U Profi Baucentar pronaći ćete veliki izbor proizvoda kao što su prozori, vrata, šindre, proizvodi za vrt i terase, izolacijski materijali, limovi, podovi, obloge, električni alati, ručni alati i još mnogo toga. Profi Baucentar nudi dio online promocija u kojem se nalazi široka ponuda proizvoda po sniženim cijenama. Ako se pretplatite na njihov bilten, također možete pristupiti povoljnim cijenama i saznati najnovije vijesti o brendu. Ovdje možete pronaći najbolje ručne i električne alate.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj kako biste uvijek pri ruci imali alat za otklanjanje sitnih kvarova u kućanstvu. Možete kupiti najbolje proizvode na tržištu po najboljoj cijeni. Ne propustite priliku za povoljnu kupovinu!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.