logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHervis: pronađite sve što vam treba za vaš omiljeni sport
OGLAS

Hervis: pronađite sve što vam treba za vaš omiljeni sport

Hervis: pronađite sve što vam treba za vaš omiljeni sport

Ako razmišljate o pokretanju rutine vježbanja, trebate kupiti pravu opremu. Ne možete samo tako nositi stare tenisice ili odjeću koju ste odbacili jer je izbušila ili se razvukla. Odjeća će ovisiti o sportu kojim se bavite. Ne morate ulagati puno novca ili se zaduživati jer želite voditi zdraviji život. Pandemija Covida potaknula je mnoge Hrvate da se bave sportom kao načinom da pobjegnu od zatvorenosti. Ono što je počelo gotovo kao improvizirani plan, na kraju je postalo hobi za mnoge građane. U Hervisu možete pronaći sve što Vam je potrebno za Vaš omiljeni sport.

Tenisice

2.jpg

Postoje različite vrste cipela, ali nisu sve idealne za vježbanje. Koji je najbolji za vas? Preporučujemo tenisicu koja vam pruža visoku razinu potpore, a istovremeno je fleksibilna. Ako je cipela tvrda, izazvat će vam žuljeve i nećete htjeti nastaviti vježbati. S druge strane, ako kupite dobre tenisice poput onih koje prodaju u Hervisu, nećete morati brinuti o mogućim ozljedama.

Hula-hopke

3.jpg

Ne postoji udobniji odjevni predmet za vježbanje od para tajica. Prilagođava se vašem tijelu, fleksibilan je i omogućuje vam sve vrste pokretljivosti. Jedna stvar koju treba imati na umu je debljina tajica. Ako je tkanina pretanka, riskirate otkrivanje donjeg rublja. Preporučamo nošenje debljeg wedgea, posebno zimi. Ljeti zna biti prevruće.

Ručnik

4.jpg

Ako idete u teretanu, uvijek je najbolje sa sobom nositi ručnik za ruke. Nije lijepo dijeliti tako osobnu stvar koja će biti natopljena znojem. Iako je u Hrvatskoj jesen, atmosfera u teretani je topla i sigurno ćete se oznojiti. U trgovinama poput Hervisa možete pronaći sve vrste ručnika u različitim bojama i veličinama. Odaberite onu koja vam najviše odgovara. Postoje brzosušeći ručnici za ruke koji su dobra opcija kako vam torba ne bi bila prožeta neugodnim mirisom.

Termos boca

5.jpg

Nekada je bilo uobičajeno nositi staru bocu gaziranog soka u teretanu. Sada su termos boce koje održavaju vodu hladnom satima postale moderne. Glavni sportski brendovi lansirali su vlastite termos boce na tržište i brzo su postale modne. Preporučljivo je ponijeti svoju bocu i ne dijeliti je.

Gledati

6.jpg

Velika većina pametnih satova uključuje sustav za mjerenje koraka, stresa ili kalorija, pa čak i interni uređaj za mjerenje kvalitete sna. Također se prilagođavaju različitim vrstama treninga. Možete kupiti osnovni sat i povezati ga sa svojim mobitelom. Izuzetno je korisna sprava za vježbanje.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta iz vaših omiljenih sportskih trgovina u zemlji. Provjerite ponudu, kupite ono što vam treba i krenite s vježbanjem već sada. Požuri!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.