logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorIntersport ili Decathlon? Koji nudi bolje popuste?
OGLAS

Intersport ili Decathlon? Koji nudi bolje popuste?

Intersport ili Decathlon? Koji nudi bolje popuste?

Pandemija Covida osvijestila je mnoge Hrvate o dobrobiti tjelovježbe, a sada je velik dio stanovništva usvojio zdravije životne navike. Za odlazak u teretanu, trčanje ili jednostavno vježbanje u udobnosti vlastitog doma potrebna vam je odgovarajuća odjeća. Majica kratkih rukava s prozračnom mrežom, jakna, kratke hlače i par dobrih tenisica, koje će vam pružiti veću potporu i isplativost u sportskom vježbanju, preporučeni su odjevni predmeti za početak. Postoje mnogi važni dućani za sport u Hrvatskoj, ali dva se ističu kvalitetom svojih proizvoda i povoljnom cijenom: Intersport i Decathlon. Koji od ova dva velika lanca nudi najbolje popuste? Vrlo je važno pratiti dnevne i mjesečne kataloge koje objavljuju kako ne biste propustili priliku i usporedili cijene.

Intersport

2.jpg

Ako razmišljate o tome da započnete svoju rutinu vježbanja, došli ste na pravo mjesto. Intersport nudi širok asortiman proizvoda: sportska obuća i odjeća, oprema za ronjenje, teniski reketi, boksačke rukavice, loptice, bicikli, kacige, boce za vodu, vreće za spavanje, šatori, palice za hokej na travi, sportski satovi, GPS uređaji i još mnogo toga. Jedna od velikih prednosti ovog lanca je što ima pristupačne cijene i jako dobre akcije. Možete se pretplatiti na njihov bilten i ostvariti popuste na online kupnju ili u njihovim fizičkim trgovinama. Napravite korisnički račun i dobijte sve informacije koje su vam potrebne za ažuriranje opreme za vježbanje. U online trgovini možete pronaći određeni dio ponude s proizvodima s popustom do 50%. Tu su i proizvodi koje sama sportska kuća preporučuje zbog omjera cijene i kvalitete.

Decathlon

3.jpg

U Decathlonu ćete pronaći ruksake, šatore, vreće za spavanje, opremu za trening, rekete, lopte, palice, kape, šiltere, bicikle, sportsku odjeću i obuću, boce, sportske satove, GPS uređaje, kamere, dodatke prehrani, proteine, dalekozore, opremu za teretanu, i još mnogo toga. Kao i njegovi glavni konkurenti, Decathlon nudi velike popuste za kupnju putem svoje web stranice. Plus? Besplatna dostava. Pregledate li službene stranice ovog lanca pronaći ćete proizvode s izvanredno sniženim cijenama. Tu su majice kratkih rukava snižene 33%, tajice vrhunskih brendova snižene 41% i tenisice za trčanje snižene 10%. Još jedna prednost Decathlona je što u odabranoj trgovini možete iznajmiti sportsku opremu i bezbrižno uživati u aktivnostima. Mnogo je mogućnosti pred vama da što više uštedite na sportskoj odjeći. Glavno je provjeriti ponudu Intersporta i Decathlona i izabrati jedan od ova dva velika lanca koji su fizički prisutni u Hrvatskoj. Nemate isprike ne napraviti to. To je prvi korak za početak dobre rutine vježbanja.

Katalozi 365 donosi sve kataloge sniženja glavnih sportskih trgovina u Hrvatskoj. Iskoristite priliku da pregledate svaki od njih i potražite najbolje ponude. Ako počnete kontrolirati svoje troškove, moći ćete bolje uravnotežiti svoje financije. Ne propustite ovu priliku i uštedite koliko god možete. Pokrenite se i vi!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.