logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorKako započeti trenirati bez da potrošite bogatstvo
OGLAS

Kako započeti trenirati bez da potrošite bogatstvo

Kako započeti trenirati bez da potrošite bogatstvo

Briga o sebi je trenutačno u trendu. I to je zdrav trend. Danas mnogi Hrvati koriste tjelesno vježbanje kako bi se osjećali bolje, uklonili stres iz života, dobili zategnuto tijelo ili se jednostavno riješili viška kalorija. Bez obzira na razlog zašto su se svi odlučili baviti sportom, dobro je znati nekoliko savjeta i trikova kako ne biste potrošili previše novca.

Trenirajte kod kuće

2.jpg

Učite uz videozapise. To je brz, praktičan i jeftin način razvijanja rutine treninga s određenim vježbama. Koristite namještaj u svom domu za vježbanje: stolice, sofe ili radne površine. Druga opcija je trenirati u grupi kod kuće ili u dovoljno velikom privatnom prostoru. Sigurno možete sastaviti različite rutine vježbanja uz dobrobit druženja. Također možete platiti osobnog trenera, iako je idealno ne napraviti to kako ne biste potrošili previše.

Nemojte previše trošiti na odjeću za vježbanje

3.jpg

Čak i ako odlučite trenirati kod kuće, udobna sportska odjeća je neophodna. Trebat će vam rastezljive hlače, majice koje upijaju znoj, trake za glavu, tanke čarape i cipele. Iskoristite rasprodaje u trgovinama poput Sport Apparel, Decathlon, Hervis, Intersport i Sport Vision jer postoje neke prave ponude. Upamtite i da postoje određeni datumi kada najpoznatije marke prodaju svoje proizvode po velikim popustima. Druga mogućnost je recikliranje rabljene odjeće. Sigurno kod kuće imate majice, hlače ili neki drugi odjevni predmet koji rijetko koristite. Zašto im ne dati drugi život i iskoristiti ih u svrhe treniranja?

Isplanirajte svoje troškove

4.jpg

Ova opcija funkcionira i za odjeću i za strojeve za vježbanje. Ako namjeravate trenirati kod kuće i želite kupiti opremu za teretanu - sobne bicikle, utege, trake za trčanje - trebali biste znati da su sprave poprilično skupe. Zbog toga mnoge trgovine nude programe financiranja. Nećete morati potrošiti previše novca na početku: samo napravite malu početnu investiciju i upravljajte svojim novcem.

Pazite na svoju prehranu

5.jpg

Redovito bavljenje sportom nije dovoljno za 100% zdrav način života. Obraćanje pozornosti na vašu prehranu je dodatak koji vam nedostaje za postizanje ovog cilja. Ako želite povećati svoju mišićnu masu, važno je jesti hranu bogatu proteinima. Ako namjeravate početi uzimati suplemente poput proteina, bitno je analizirati svoju prehranu i posavjetovati se s nutricionistom. Tako je: imat ćete dodatni trošak i na ovom području.

Pridružite se besplatnim šetnjama

6.jpg

Idealna opcija za uštedu je pridruživanje besplatnim šetnjama i maratonima koji se organiziraju u mjestima u vašoj blizini ili u mjestu gdje živite. Tako ćete besplatno vježbati i uživati u društvu drugih ljudi. Također radite nekoliko aktivnosti dnevno i izbjegavajte sjedilački način života. Pokušajte iskoristiti prilike u kojima se možete kretati. Bolje je da se ustanete za nešto umjesto da tražite da vam se to donese.

Katalozi 365 donosi vam najbolje kataloge popusta iz vaših omiljenih trgovina. Ako razmišljate o vježbanju, a ne želite potrošiti puno novca, došli ste na pravo mjesto. Pogledajte naše letke i uštedite što više možete.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.