logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNamještaj Mima: otkrijte najnovije trendove u dizajnu namještaja
OGLAS

Namještaj Mima: otkrijte najnovije trendove u dizajnu namještaja

Namještaj Mima: otkrijte najnovije trendove u dizajnu namještaja

Ako razmišljate o obnovi dekoracije svog doma i želite promijeniti nešto od namještaja, evo polazišta: pogledajte trendove i odaberite one koji odgovaraju vašem stilu. Gdje možete pronaći najbolji namještaj? Svratite u Namještaj Mima, trgovinu broj jedan u Hrvatskoj.

Namještaj zakrivljenih linija

2.jpg

To je jedan od ključeva dizajna namještaja koji smo već vidjeli 2022. i koji je i dalje vrlo aktualan. Sofe sa zakrivljenim linijama, zaobljene fotelje, namještaj koji bježi od ravne linije da bi usvojio vijugavije dizajne. Udobnost i blagostanje se traže za razliku od jednostavnosti i zahtjevnosti. Cilj je stvoriti ugodna okruženja koja mogu prenijeti osjećaj ugode i u kojima se osjećamo potpuno sretno. Naš dom, danas više nego ikad, naše je utočište.

Prirodna vlakna

3.jpg

Ovo je još jedan trend koji nastavlja snažno pogađati 2023.: namještaj izrađen od biljnih vlakana poput ratana, pruća ili bambusa ulazi u dom i postaje važna točka uređenja. Ne samo da su lijepi i dekorativni, već su i održivi materijali, što je trenutno od velike važnosti u zemljama poput Hrvatske. Iskoristite prirodnost koju ovakvi komadi donose i uživajte u njima u cijeloj kući i u svim njihovim inačicama: uzglavlja, stolice i fotelje, taburei, pomoćni stolići itd.

Bouclé tkanina

4.jpg

Ovo je gusta tkanina s tkanjem malih čvorova i kovrčavim šavom koji joj daje jedinstvenu teksturu. Stigao je na snagu da se pojavi u tapeciranom namještaju 2023., donoseći mekoću, udobnost i dašak glamura, u stilu kultnih Chanel jakni koje su tkaninu od boucléa učinile modernom prije nekoliko desetljeća. Što se tiče presvlaka, bouclé je elegantan, topao i udoban. Također je svestrana opcija koja se prilagođava svakom stilu.

Vintage namještaj

5.jpg

Ovo je još jedan od dekorativnih trendova 2023.: oživljavanje sklonosti namještaju u vintage stilu. To ima puno veze s održivošću i činjenicom želje da se oporave svi oni svakodnevni elementi koji se mogu ponovno upotrijebiti, ali i s ukusom za dobar dizajn iz prošlosti. Odabrati komad namještaja kvalitetnog i vintage dizajna i prilagoditi ga današnjem okruženju jedan je od trendova ovog trenutka.

Mramorni namještaj

6.jpg

Još jedan materijal koji danas trijumfira u proizvodnji namještaja je mramor, prirodni kamen savršen za stolove ili ploče namještaja. Mramor ima veliku ljepotu i dašak elegancije, a također uspostavlja vezu s autentičnim materijalima. Ističe raznolikost u teksturi, venama i boji te se može pohvaliti mnoštvom atraktivnih nijansi.

Osim korištenja pravog mramora kao sastavnog dijela namještaja, koriste se i druge alternative za postizanje istog učinka: porculanske pločice, vinil završni slojevi i drugi materijali koji imitiraju mramor.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta najboljih trgovina dekoracijama. Dođite u Namještaj Mima i otkrijte novi svijet!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.