logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOd kolijevke do podloge za igru: kretanje kroz svijet Magic Baby
OGLAS

Od kolijevke do podloge za igru: kretanje kroz svijet Magic Baby

Od kolijevke do podloge za igru: kretanje kroz svijet Magic Baby

Jedno od najvažnijih pitanja koje treba uzeti u obzir kada ste prvi put roditelj je sigurnost bebe. Zapravo, novim je roditeljima teško kontrolirati svoju djecu u jednom od najnemirnijih razdoblja njihova života.

Kako se pripremiti za bebu? Pomoći ćemo vam da osigurate da vaš dom bude ispravno klimatiziran i zaštićen od beba. U hrvatskim trgovinama poput Magic Baby možete kupiti proizvode od krevetića do podloge za igru. Krenite kroz prekrasan svijet ovog lanca za djecu i bit ćete zadivljeni onim što možete pronaći.

Monitori

2.jpg Riječ je o uređajima pomoću kojih možete paziti na svoju bebu noću ili u bilo koje doba dana kada je ostavite u sobi. Nekada su bili slični walkie-talkiejima, no danas većina ovih monitora za bebe ima i video funkciju, tako da osim što slušate bebu možete i vidjeti.

Monitor će vam pomoći da se osjećate smirenije i bolje odmorite. To su sustavi koji se najviše preporučuju onima koji su odlučili da dijete spava u svojoj sobi radi bolje privatnosti od roditelja.

Kolica

3.jpg

Ovaj je uređaj osmišljen kako bi pomogao bebama koje još ne hodaju da sigurno hodaju po vašem domu. Nakon što ste uspješno prebrodili fazu intenzivne njege koju ste posvetili svom novorođenčetu, sada imate znatiželjnog mališana u pelenama koji dane provodi njuškajući po kući i neprestano vas tjerajući na oprez.

WC brava

4.jpg

Ovo je univerzalno podesiva brava koja se lako uklapa u svaki WC. Zatvarač uključuje dodatni set lopatica tako da kada se poklopac WC školjke zatvori, ostaje takav bez obzira na silu koju beba primijeni.

To je dodatak otporan na bebe i kućne ljubimce, tako da više nikada nećete morati brinuti da će vam se djeca ozlijediti. Za aktiviranje zaključavanja jednostavno pritisnite gumb za zaključavanje dok držite i lagano okrećete bravu.

Sigurnosna vrata

5.jpg

Vrata jednostavna za ugradnju koja se mogu prilagoditi za blokiranje pristupa stubištima i sobama s ulazom širokim između 29 i 38 inča. To je čvrsta struktura visoka 30 inča koja uključuje komplet za proširenje za dodavanje dodatnih 6 inča širine.

Idealan je dodatak za postavljanje u vratima, hodnicima i na dnu stepeništa. Okvir je dizajniran od izdržljivog čelika, ali je lagan. To ga čini vrlo praktičnim za sastavljanje i rastavljanje.

Bicikl bez pedala

6.jpg

Bicikl bez pedala pomaže djetetu da lakše postigne ravnotežu potrebnu za vožnju na dva kotača, olakšavajući naknadni prijelaz na tradicionalni bicikl. Ovaj bicikl za rano djetinjstvo potiče samopouzdanje i neovisnost vaše male djece. Sjedalo je protuklizno, a upravljač je izrađen od gume.

Katalozi 365 vam donosi najbolje i najraznovrsnije kataloge vaših omiljenih trgovina igračaka u Hrvatskoj. Od kolijevke do podloge za igru, možete birati između širokog raspona osnovnih proizvoda i igračaka za sigurnost bebe. Sigurnost i užitak vašeg djeteta su zajamčeni.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.