logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOriflame Njega kože: najbolji proizvodi za svaki tip kože
OGLAS

Oriflame Njega kože: najbolji proizvodi za svaki tip kože

Oriflame Njega kože: najbolji proizvodi za svaki tip kože

Osnovna načela hrvatskih beauty brendova ostala su nepromijenjena kroz vrijeme: transparentnost, učinkovitost i prirodnost. Oni se mnogo više fokusiraju na svođenje rituala ljepote na jednostavan repertoar provjerenih proizvoda.

Kombiniraju najsnažnije i najkorisnije prirodne aktivne sastojke koji vam pomažu ojačati prirodnu ljepotu, sastojke koji hrane i njeguju vašu kožu.

Uđete li u Oriflame trgovinu, pronaći ćete veliki izbor kozmetičkih proizvoda. Nećete znati odakle početi, ali ovdje su najbolji proizvodi za svaki tip kože koje ćete morati uključiti u svoju rutinu ljepote.

Kreme za čišćenje

mujer-usando-crema-facial-blanca_23-2148976879.jpeg

Proizvodi za čišćenje lica su raznoliki. Ne postoji niti jedan poseban proizvod koji ispunjava sve kvalitete kako bi odgovarao različitim tipovima kože. Neki mogu biti pretjerano odmašćujući, a drugi vrlo kiseli ili alkalni.

Bitno je odabrati kremu prema tipu kože, a važno je da bude mekane teksture kako biste izbjegli iritaciju lica. Ili će neutralna krema biti idealna za sve tipove kože.

Zaštita od sunca

mujer-hermosa-joven-aplicando-crema-solar-playa_329181-16350.jpeg

Stalno izlaganje sunčevim zrakama štetno je za zdravlje kože. Ako radite u odmaralištu i gotovo ste uvijek vani, korištenje dobre kreme za sunčanje bit će ključ za izbjegavanje opeklina.

Svijetla koža puno je osjetljivija, čak i na ekstremnu hladnoću. Korištenjem zaštite zimi vaše će lice biti hidrirano. Postoje kreme za sunčanje različitih faktora, kreme za sunčanje za djecu pa čak i kompaktne kreme za sunčanje.

Micelarna voda

modelo-femenino-sonrisa-blanca-como-nieve-maquillaje-posa-sobre-pared-blanca-demostrando-propiedades-beneficiosas-agua-micelar_197531-13873.jpeg

Samo natopite pamučni štapić i prebrišite njime lice nježnim, kružnim dodirima, uključujući kapke i usne. Nakon uklanjanja svih nečistoća i šminke, isperite kožu toplom ili hladnom vodom.

Ispiranje micelarne vode nije obavezno, ali je preporučljivo to učiniti kako biste uklonili zaostale nečistoće. Također služi za toniranje i vlaženje kože.

Balzam za usne

retrato-mujer-blanca-haciendo-su-rutina-diaria-cuidado-piel_53876-24758.jpeg

Balzam za usne izvrstan je saveznik vaše kože i ima višestruku upotrebu. Njime možete ispraviti šminku, skinuti šminku ili učiniti da vaše obrve izgledaju savršeno. Kako? Utrljate li balzam za usne u vijuge svojih obrva, vidjet ćete da su zapečaćene i njegovane. Iako je njegovo glavno djelovanje povezano s korekcijom i popravkom suhoće usana uzrokovane izlaganjem suncu, vjetru ili hladnoći. Za dobru zaštitu usana, zaštita od sunca treba biti barem faktor 15.

Maramice za skidanje šminke

toallas-sanitarias-escena-rosa_181624-48366.jpeg

Koriste se za brzo skidanje šminke, ali samo površinsko jer ne uklanjaju 100% ostatke. Za dubinsko čišćenje bit će potreban još jedan dodatak.

Preporučamo da operete lice s puno sapuna i vode kako biste bili sigurni da ste uklonili sve nečistoće i nanesite tonik za lice i hidratantnu kremu. Nemojte zlorabiti maramice za uklanjanje šminke i slijedite potpunu rutinu kako biste postigli glatku kožu.

Katalozi 365 vam donosi najbolje kataloge sa svim ponudama iz Oriflamea. Ako ste ljubitelj njege kože ili tek počinjete, preporučujemo da pogledate akcije ovog lanca. Upišite se na teren i nećete požaliti!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.