logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOsnove ljepote za vašu svakodnevnu rutinu za manje
OGLAS

Osnove ljepote za vašu svakodnevnu rutinu za manje

Osnove ljepote za vašu svakodnevnu rutinu za manje

Ne morate potrošiti puno novca da biste imali savršenu kožu. Radi se samo o tome da u svoju svakodnevnu rutinu uvrstite osnovne proizvode koje često zanemarujemo jer nemamo vremena posvetiti se osobnoj njezi.

Ako želite poboljšati svoju rutinu ljepote bez ugrožavanja proračuna, isprobajte proizvode koje navodimo u nastavku. U Hrvatskoj postoji mnogo ponuda ljepote. Primjerice, možete iskoristiti popuste u Bipa ili također u lancu Müller kako biste uvijek izgledali prekrasno.

Ovo su osnovni elementi ljepote za vašu dnevnu rutinu za manje novca bez kojih si ne možete priuštiti:

Kreme za čišćenje

vista-cerca-mujer-sonriente-mascara-cosmetica-cara-agua-vidrio-mira-camara_197531-32936.jpg Proizvodi za čišćenje lica su raznoliki. Ne postoji niti jedan poseban proizvod koji ispunjava sve kvalitete kako bi odgovarao različitim tipovima kože. Neki mogu biti pretjerano odmašćujući, a drugi vrlo kiseli ili alkalni. Bitno je odabrati kremu prema tipu kože, a važno je da bude mekane teksture kako biste izbjegli iritaciju lica. Preporuča se popratiti ga hidratantnim tonikom. Možete dobiti Garnier Skin Active Cream 3 u 1 Aloe + hijaluronska kiselina za 10 €.

Micelarna voda

modelo-femenino-sonrisa-blanca-como-nieve-maquillaje-posa-sobre-pared-blanca-demostrando-propiedades-beneficiosas-agua-micelar_197531-13873.jpg Samo natopite pamučni štapić i prebrišite njime lice nježnim, kružnim dodirima, uključujući kapke i usne. Nakon uklanjanja svih nečistoća i šminke, isperite kožu toplom ili hladnom vodom. Ispiranje micelarne vode nije obavezno, ali je preporučljivo to učiniti kako biste uklonili zaostale nečistoće. Ružina micelarna voda za osjetljivu kožu dostupna je za 4,56 €.

Krema za sunčanje

mujer-hermosa-joven-aplicando-crema-solar-playa_329181-16347.jpg Stalno izlaganje sunčevim zrakama štetno je za zdravlje kože. Ako radite u odmaralištu i gotovo ste uvijek vani, korištenje dobre kreme za sunčanje bit će ključ za izbjegavanje opeklina. Svijetla koža puno je osjetljivija, čak i na ekstremnu hladnoću. Korištenjem zaštite zimi vaše će lice biti hidrirano. Postoje kreme za sunčanje različitih faktora, kreme za sunčanje za djecu pa čak i kompaktne kreme za sunčanje. Nivea sprej za sunčanje možete dobiti za 12,88 €.

Balzam za usne

mujer-aplicando-producto-lapiz-labial_23-2148398550.jpg Balzam za usne izvrstan je saveznik vaše kože i ima višestruku upotrebu. Njime možete ispraviti šminku, ukloniti šminku ili učiniti da vaše obrve izgledaju savršeno. Kako? Utrljate li balzam za usne u vijuge svojih obrva, vidjet ćete da su zapečaćene i njegovane. Iako je njegovo glavno djelovanje povezano s korekcijom i popravkom suhoće usana uzrokovane izlaganjem suncu, vjetru ili hladnoći. Za dobru zaštitu usana, zaštita od sunca treba biti barem faktor 15. Najjeftiniji balzami se mogu nabaviti za 5 €.

Maramice za skidanje šminke

mujer-joven-que-quita-maquillaje-facial-toallitas-desmaquillantes_144627-36372.jpg Oni su naši najbolji saveznici ako nemamo vremena. Koriste se za brzo skidanje šminke, ali samo površinsko jer ne uklanjaju 100% ostatke. Za dubinsko čišćenje bit će potreban još jedan dodatak. Paketi maramica za skidanje šminke dostupni su za 1 €.

*Katalozi 365 vam donosi najbolje kataloge sa svim ponudama vaših omiljenih kozmetičkih trgovina u Hrvatskoj. Požuri!*

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.