logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOtkrijte najnovije tehnologije uz Sancta Domenicu
OGLAS

Otkrijte najnovije tehnologije uz Sancta Domenicu

Otkrijte najnovije tehnologije uz Sancta Domenicu

Ako tražite mjesto u Hrvatskoj koje vam nudi najnovije tehnologije, Sancta Domenica je najbolje mjesto. Sancta Domenica je od samog početka imala za cilj opskrbu svojih kupaca elektroničkim proizvodima za maloprodaju i veleprodaju. Također je ovlašteni uvoznik za brendove kao što su Panasonic, Sony, Samsung i LG. Sljedećih godina Sancta Domenica prolazi kroz snažan proces širenja otvaranjem velikog broja trgovina u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Sancta Domenica danas posluje u Hrvatskoj kroz više od deset trgovina smještenih u glavnim regijama zemlje. Osim toga, svoje proizvode prodaje putem ekskluzivne online trgovine. Što kupiti u ovoj trgovini? Proizvodi koji bi vas mogli zanimati:

Glasovni asistenti

2.jpg

Glasovni pomoćnici čine upravljanje uređajima još praktičnijim, budući da vam, njihovim međusobnim povezivanjem, omogućuju davanje instrukcija putem glasovnih naredbi. Google Home Mini, na primjer, učinkovita je alternativa jer se može povezati s velikim brojem uređaja kao što su televizori, svjetla, robotski usisivač, kućanski uređaji i drugo.

Prijenosna računala

3.jpeg

Odabir jednog može biti teško iskušenje: procesor, disk, RAM i drugi parametri mogu podići cijenu na zabrinjavajuće brojke. Analizirajte i kupite onaj koji najbolje odgovara vašem proračunu.

Tablete

4.jpg

Lider na tržištu trenutno je iPad, s memorijom za pohranu od 32 GB, ekranom od 9,7 inča, prekrasnim dizajnom koji karakterizira brend Apple, A10 čipom te također vrlo prihvatljivim omjerom cijene i kvalitete.

Chromecast

5.jpg

Iako je korištenje smart TV-a sve popularnije, vjerojatno kod kuće još uvijek imate starije modele. Kako biste ih iskoristili, korištenje Chromecasta omogućit će vam strujanje sadržaja s vašeg mobilnog telefona, prijenosnog računala ili tableta na TV. Za spajanje na TV mora imati HDMI priključak.

Pametne sigurnosne kamere

6.jpg

Kao nadopuna vašem sigurnosnom sustavu, pametne kamere izvrsni su saveznici. Ove uređaje možete povezati sa svojim pametnim telefonom i s njega pratiti sve što se događa unutar i izvan kuće. Neki modeli šalju obavijesti kada postoji prepoznavanje lica ili kada detektiraju zvukove i pokrete. To je dobar način da zaštitite svoj dom uz samo jedno ulaganje.

Pametni sat

7.jpg

Još jednom se brend Apple uspio pozicionirati kao prvi u prodaji pametnih satova. Potrošači najviše biraju Watch 8. Cjelodnevno trajanje baterije temelji se na sljedećoj upotrebi: 90 upita o vremenu, 90 obavijesti, 45 minuta korištenja aplikacije i 60-minutno vježbanje uz reprodukciju glazbe s Apple Watcha putem Bluetootha.

Playstation 5

8.jpg

To je peta stolna konzola za video igre koju je razvio Sony Interactive Entertainment i jedan je od najpopularnijih tehnoloških proizvoda među Slovacima. Ova vam konzola pruža potpuno impresivno iskustvo igranja.

Katalozi 365 donosi vam sve kataloge popusta vaših omiljenih trgovina u Hrvatskoj. Najbolje u tehnologiji može se pronaći u Sancta Domenici. Napravite popis onoga što želite odmah!

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.