logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSmit Commerce: inovativna prodaja vodoinstalatera i alata u Hrvatskoj
OGLAS

Smit Commerce: inovativna prodaja vodoinstalatera i alata u Hrvatskoj

Smit Commerce: inovativna prodaja vodoinstalatera i alata u Hrvatskoj

Smit Commerce jedan je od omiljenih hrvatskih lanaca za kupnju praktičnih i prilagodljivih alata za dom, kao i za opskrbu aparatima i svim vrstama ukrasa za uljepšavanje doma. Od 1990. Smit Commerce je sve na jednom mjestu za sve potrebe vodoinstalatera i alata, nudeći svima jedinstvena iskustva kupnje za svaku malu ili veliku promjenu. Nije daleko od drugih velikih multinacionalnih lanaca i utočište je za DIY entuzijaste za uređenje doma. U ovom vodiču preporučujemo neke alate koje prodaje Smit Commerce koje ne smijete propustiti u svom domu. Budite na vrhu svoje igre i maksimalno iskoristite svoje vještine. Igrajte se i stvarajte onoliko puta koliko želite. Imate podršku Smit Commercea za cijenu i kvalitetu. S pandemijom su mnogi Hrvati odlučili vježbati na otvorenom, a drugi su se okušali u "uradi sam", stvarajući i iskorištavajući svoju kreativnost.

Odvijač

2.jpg

Odvijač je alat koji će vas izvući iz više od jedne nevolje. Imati ga spremnog u više-manje univerzalnoj veličini ili kladiti se na set odvijača koji će pokriti sve nepredviđene slučajnosti može biti ono što nam treba. Postoje različite vrste: ravni odvijač, Philips odvijač, Torx odvijač, cijevni odvijač, imbus odvijač. Nisu sve glave vijaka iste i zato je potrebno imati odvijač koji najbolje pristaje.

ključ

3.jpg

Kako ne biste pravili zbrku oko veličina ključeva, osnovni must-have je ključ čija je glava podesiva kako bi u svakom trenutku odgovarala vašim potrebama. Razlika između ovog ključa i fiksnih ključeva je u tome što je podesiv, što omogućuje rad s različitim veličinama. Usta su blago nagnuta u odnosu na os ručke radi lakšeg podešavanja.

Čekić

4.jpg

Čekić je neophodan za vješanje slika ili zakucavanje čavala u namještaj. Odaberite onu koja ima kandžu na drugom kraju za izvlačenje čavala i gumenu ručku jer bolje apsorbira udarac i olakšava držanje. Čekić se koristi za zakivanje, klesanje, utiskivanje, ravnanje, između ostalih zadataka koji se razlikuju ovisno o veličini, materijalu ili modelu.

Metar

5.jpg

Mjerna traka je obavezna u vašem alatu jer je neophodna za svaki zadatak. Uvijek ćete morati mjeriti gdje zabijati, otvarati rupe ili lijepiti dijelove, stoga je preporučljivo koristiti metalni kako se ne bi pokvario.

Izravnavač

6.jpg

Recite zbogom krivim slikama i krivim policama. Dok mnogi pametni telefoni ovih dana uključuju funkciju razine, ništa nije bolje od pouzdane mjehuričaste razine za cijeli život. Široka uporaba libele proteže se na bezbrojne primjene kao što su stolarstvo, zidarstvo, kovaštvo, vodoinstalaterstvo pa čak i razni poslovi u kući.

Katalozi 365 vam donosi kataloge sniženja vaših omiljenih vodoinstalaterskih i uradi sam trgovina u Hrvatskoj. Ako ste DIY entuzijast, Smit Commerce je lanac zvijezda u zemlji.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.