Najnovije ponude trgovine EKUPI

OGLAS

EKUPI logo
Ponude trgovine EKUPI

Ponude trgovine EKUPI

Vrijedi do 14. tra
Otvori brošuru
EKUPI logo
Katalog tgovine EKUPI

Katalog tgovine EKUPI

Katalog 2023
Otvori brošuru
EKUPI logo
Ponude trgovine EKUPI

Ponude trgovine EKUPI

timeExpires today!
Otvori brošuru
OGLAS

Ostale ponude trgovine Trgovački centri

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini EKUPI?

eKupi nudi različite elektroničke uređaje od računala, prijenosnih računala i tableta do mobitela, igraćih konzola, pametnih satova, kamera i dronova. Također se bavi prodajom perilica rublja, sušilica rublja, hladnjaka, pećnica, klima uređaja, štednjaka te malih i osobnih kućanskih aparata. Također možete pronaći bicikle, skutere, opremu za sport i vježbanje, alate i gume. Mogu se nabaviti i igračke, proizvodi za vrt, sredstva za čišćenje i osobnu njegu.

Upoznaj konkurente trgovine EKUPI

Hrvatsko tržište proizvođača elektroničkih i kućanskih aparata je veliko. eKupi dijeli ovo tržište s tvrtkama kao što su Nabava, Mall, Jeftinije, Emmezeta, Elipso, Njuškalo, Links, Pevex.

OGLAS

Ali bo EKUPI imelo ponudbe na Black Friday?

eKupi nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

OGLAS