Najnovije ponude trgovine KITRO

OGLAS

OGLAS

Ostale ponude trgovine Supermarketi

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovini KITRO?

Kitro ima širok spektar proizvoda. Njegove glavne kategorije su voće i povrće, grickalice, slatkiši, svježe namirnice, DIY, pokloni, hrana za kućne ljubimce, hrana za van, odjeća, toaletne potrepštine i mnoge druge stvari. U Kitrou možete kupiti i gotovu hranu, poslastice i delicije.

Upoznaj konkurente trgovine KITRO

Glavni konkurenti tvrtke su Lidl, Konzum, Trgonom, Branka d.o.o, Tommy, trgovina Ema, Spar Supermarket i ostale trgovine mješovitom robom.

OGLAS

Ali bo KITRO imelo ponudbe na Black Friday?

Kitro nudi izvrsne ponude i popuste za Crni petak kako bi vam pomogli uštedjeti novac na svemu što vam je potrebno. Otključajte najpovoljnije ponude ove sezone i postanite stručni kupac!

Katalozi 365 nudi najnovije kataloge i brošure za Crni petak na tržištu. Otkrijte ekskluzivne pogodnosti kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac u svojim omiljenim trgovinama.

Crni petak će započeti 25. studenoga. Iako tehnički traje 24 sata, većina trgovina će imati ponude i velike popuste najmanje tjedan dana. U nekim će slučajevima biti ranih popusta za Crni petak nekoliko dana prije nego što Crni petak uopće počne, pa budite u potrazi za ranim ponudama i prilikama.

Otključajte ponude najpouzdanijih marki u zemlji i pogodnosti koje su zapravo vrijedne vašeg vremena. Prikupljamo, razvrstavamo i organiziramo tisuće brošura iz različitih kategorija i lokacija, omogućujući vam da uštedite novac tijekom Crnog petka, Cyber ponedjeljka, i drugih relevantnih sezona popusta.

Bilo da tražite kućanske aparate koje si zapravo možete priuštiti ili novi namještaj za svoj dom, jamčimo da ćete pronaći ono što tražite na našoj web stranici.

Uz Katalozi 365, možete dobiti do 80% popusta na odabrane proizvode. Zaboravite na inflaciju, rast cijena i sumnjive poslove. Posjetite Katalozi 365danas i pridružite se ostalim pametnim kupcima!

OGLAS

Ostali brendovi u kategoriji Supermarketi

OGLAS