logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorIKEA proizvodi koje morate imati za manje od 20€
OGLAS

IKEA proizvodi koje morate imati za manje od 20€

IKEA proizvodi koje morate imati za manje od 20€

IKEA jedan je od omiljenih hrvatskih lanaca za kupovinu praktičnog i prilagodljivog namještaja za dom, kao i za opskrbu uređajima i svim vrstama ukrasa za uljepšavanje kuće. JYSK ne zaostaje i ravnopravno se natječe na ovom području. To su dvije vrlo važne trgovine u Hrvatskoj i one koncentriraju većinu prodaje u zemlji. U ovom vodiču preporučujemo pet proizvoda koje možete kupiti u IKEA trgovinama za manje od 20 € i koje morate imati u svom domu.

Ormari

2.jpg

Ormari od melamina dugotrajni su komadi, laki za kombiniranje i s beskonačnim mogućnostima dizajna. Kvaliteta namještaja djelovat će u korist dekorativnog projekta koji želite izvesti, a namještaj od melamina idealan je ako ne želite zlorabiti svoj budžet. Mnogima su postali omiljeni zbog nebrojenih prednosti koje nude. U IKEA-i ćete pronaći ormariće od melamina s jednim, dvoje i troje vrata koje možete lako prilagoditi svakoj prostoriji u vašem domu. Cijene se kreću od 145€ do 249€. Međutim, struktura za zidni ormar 60x37x80 košta samo 20 €.

Ogledala

3.jpg

Suočavanje s golim zidom može proizvesti istu blokadu kao kad je slikar suočen s neiskorištenim platnom ili pisac s praznim listom papira. No, u sva tri slučaja morate se baciti u zagrljaj kreativnosti. Ogledalo je uvijek dobro rješenje ako ne želite preopteretiti prostor. IKEA ima ogledala u svim oblicima i veličinama i po raznim cijenama. Naš favorit? Viseće ogledalo koje se nalazi iznad umivaonika i koje košta samo 19 €.

Jastuci

4.jpg

Jedan od najlakših načina da transformirate svoje sobe je da dodate jastuke. Promjena boje ili uzorka i to je praktički trenutno uređenje prostora. Imaju ogromnu važnost u uređenju vašeg doma. Oni su idealan dodatak uz kauč koji toliko volite i mogu dati čaroban dodir vašem krevetu. U IKEA-i ćete pronaći mnoštvo jastuka: okrugle, kvadratne, pravokutne, s uzorcima i bez. Cijene se kreću od 5,99 €.

Tepisi

5.jpg

Tepihe obavezno morate imati u vašem domu. Oni su prekrasan dodatak svakoj dnevnoj ili spavaćoj sobi i ne trebate potrošiti puno novca da ih kupite. Dolaze u svim bojama i cijenama. Iz IKEA-e odabrali smo Langsted tepih s kratkim dlačicama. Košta 12 €, iako neke možete dobiti za 9 €.

Lampe

6.jpg

Bilo da radite kod kuće ili želite imati jako dobro osvjetljenje, ne možete propustiti elegantne lampe. Vašem domu će pridodati poseban štih, a uz njihovo toplo svjetlo uvijek ćete se osjećati dobro. U IKEA-i postoji veliki izbor lampi: podne lampe, stolne lampe, stropne lampe. Definirajte što vam je potrebno i odaberite lampu koja je prava za vas i vaš dom. Postoje stolne lampe za samo 3,99 €.

Katalozi 365 donosi sve kataloge ponude iz vaših omiljenih trgovina dodataka u Hrvatskoj. Iskoristite popuste i rasprodaje i obnovite svoj dom kako ste oduvijek sanjali. Nemojte trošiti previše.

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.