logo

Najnovije ponude trgovine MÖMAX

OGLAS

OGLAS

OGLAS

Ostale ponude trgovine Kuća i Namještaj

OGLAS

Kakve proizvode mogu pronaći u trgovine MÖMAX?

Mömax trgovine imaju širok asortiman proizvoda. Možete kupiti sofe, fotelje, stolice, stolove za blagovaonu, stoliće za dnevni boravak, namještaj za TV, ladice i ormariće. Moguće je i kupiti krevet, madrac i ormar. Vrtne klupe i stolovi također su dostupni u Mömaxu. Osim toga, mogu se nabaviti i lampe, tepisi, posuđe, pribor za jelo, slike, satovi, predmeti za pohranu, deke.

Upoznaj konkurente trgovine MÖMAX

Grupa tvrtki koje sudjeluju na tržištu namještaja i uređenja doma je široka. Mömax dijeli tržište s brendovima kao što su XXXLesnina, Emmezeta, Ikea, Jysk, Namještaj Mima i VidaXL.
OGLAS

Ostali brendovi u kategoriji Kuća i Namještaj

OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2024. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.