homeIcon
  1. separatorPrima
  2. separatorPonude
  3. separatorVrijedi do 7. lip

Posebna ponuda trgovine Prima

Vrijedi od 4. svi do 7. lip

OGLAS
Prima
next
OGLAS
OGLAS

Najnovija Prima brošura je ovdje!

Nova Prima brošura vrijedi od 4. svi do 7. lip.

S preko 11 stranica ponuda, promocija i popusta, pronaći ćete nevjerojatne načine da uštedite novac na Kuća i Namještaj.

Pronađite Prima blizu vas i iskoristite svaku pogodnost kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac. Zaboravite na rast cijena i visoku inflaciju. Katalozi 365 donosi jeftine cijene i jedinstvene popuste u Prima i mnogim drugim Kuća i Namještaj trgovinama diljem zemlje.

Svaki dan imamo nove brošure, stoga nam se svakako uskoro vratite i pronađite još više Prima ponuda! Posjetite Katalozi 365 kako biste počeli štedjeti već danas.

OGLAS
OGLAS

Katalozi 365 Copyright © 2023. Sva su prava pridržana. Zabranjeno je kopirati ili reproducirati tekstove bez prethodnog pisanog odobrenja. Fotografije proizvoda, slike i brošure služe samo u ilustrativne svrhe. Snižene cijene utvrđuju službeni distributeri navedeni na ovoj stranici. Ponude vrijede od i do datuma isteka ili do isteka zaliha. Ova je stranica informativna i ne može se koristiti za reklamaciju proizvoda. Cijene se mogu razlikovati ovisno o lokaciji.